بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور تجربی

ورود به یک دانشگاه معتبر و خوب، و همچنین یک رشته عالی با بازارکار مناسب و آینده درخشان، منوط به یک انتخاب رشته درست هست! انتخاب رشته قراره مسیر چندین ساله تحصیلی شما، و تمامی زحماتی که در سال کنکور و 11 سال قبلش کشیدین رو تعیین بکنه. پس طبیعتا انتخاب به این حساسی، نباید سر خود و بدون دانش انجام بشه، و برای گرفتن بهترین نتیجه، حتما باید از بهترین مشاور کنکور تجربی کمک گرفت.

اقدام به انتخاب رشته تحصیلی، بدون داشتن اطلاعات کافی و با بی تفاوتی، میتونه آسیب های جبران ناپذیر به آینده درسی و شغلی شما بزنه؛ و باعث یک عمر پشیمونی شما بشه. بنابراین مشاوره انتخاب رشته تجربی، به کمک یک شخص با تجربه و حرفه ای مانند مهندس استبصاری، میتونه نویدبخش یک آینده درخشان و کم دغدغه برای شما باشه.

فهرست مطالب

یک انتخاب رشته خوب چه ویژگی هایی دارد؟

برای اینکه مطمئن باشی مشاوری که قراره راهنماییت بکنه برای این انتخاب مهم، شخص درست و باسوادی هست یا نه، یکسری ویژگی ها هست که باید داشته باشه، و حتما قبل از اینکه مشاوره رو باهاش ست بکنی، بررسی بکن و ببین که اون شخص این ویژگی هارو داره یا نه؟ حالا میتونی از طریق پیج اینستاگرامش باهاش آشنا بشی یا آموزش های رایگانی که گذاشته.

مهمترین این ویژگی ها:

مشاور باید شانس قبولی شما در هر رشته ای رو بدونه

مشاور شما، باید شانس قبولی شما با توجه به رتبه ای که آوردین رو، در هرکدوم از رشته ها بدونه! اینکه این رشته هم خوبه، یا حالا ببینیم چی میشه و اینجور چیزا نداریم! مشاور باتجربه، همون اول صادقانه به دانش آموز میگه که با این رتبه ات، احتمال قبولی توی هرکدوم از این رشته ها، فلان قدر هست. حالا دیگه تصمیم با خودته.

مشاور باید شخصیت و محیط شما رو به خوبی شناسایی کنه

یک مشاور حرفه ای انتخاب رشته کنکور تجربی، با توجه شخصیتی که در شما میبینه و محیط و خانواده، باید بگه که بهترین انتخاب ها و حالت های قبولی در دانشگاه برای شما کدومه! مثلا شاید دو نفر رتبه یکسان و تقریبا مشابهی داشته باشند، اما برای یکی بهتره که داروسازی بخونه و اون یکی بره سمت فیزیوتراپی؛ که در این مورد مشاور شمارو راهنمایی میکنه.

03- interest

مشاور شما، نه فقط احتمالات و شانس قبولی، که در کنارش علایق شما رو باید گوش بده؛ و همچنین با توجه به سوالاتی که ازتون میکنه، استعداد های شمارو شناسایی کنه و با درنظر گرفتن مجموعه این موارد، بهترین رشته رو برای شما تعیین کنه.

04- university

علاوه بر رشته ها، بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور تجربی باید درباره اکثر دانشگاه ها هم، حداکثر اطلاعات رو داشته باشه؛ درباره کیفیت و امکانات اون دانشگاه و همچنین درباره شهری که اون دانشگاه درش قرار داره، شمارو راهنمایی بکنه، تا در انتخاب تون همه موارد رو درنظر داشته باشین.

مشاوره کنکور تجربی باید آپدیت باشه

یک مشاور باید بروز و دائما درحال مطالعه منابع جدید باشه! خیلی از مشاورین تصورشون درباره شهرها و دانشگاه ها، برمیگرده به 10 سال قبل و نمیدونن که الان نسبت به اون زمان، زمین تا آسمون اوضاع فرق کرده!

مشاور باید از تمامی قوانین آگاه باشه

مشاوره دهنده، باید از قوانین تحصیلی در ایران مثل نحوه سربازی یا دیگر مقررات مطلع باشه؛ یا مثلا دانش آموزانی که قصد مهاجرت دارند، چه اطلاعاتی رو باید درباره رشته ای که قصد ورود بهش دارند رو بدونن؟

زمان انتخاب رشته کنکور سراسری تجربی 1402 چه موقع هست؟

دکتر احسان جمالی، معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور، اعلام کردند دفترچه انتخاب رشته و راهنمای انتخاب رشته تا یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ منتشر شده و فرآیند انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۲ از ۳۱ مرداد آغاز می شود و فرصت انتخاب رشته تا ۴ شهریور ادامه دارد!

انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ در چه زمانی انجام می شود؟

بنابر آخرین اخبار منتشر شده، این فرآیند نیمه دوم مرداد ماه ۱۴۰۲ انجام می شود؛ که به محض مشخص شدن زمان دقیق آن، جزئیات از طریق همین مقاله اطلاع رسانی خواهد شد. داوطلبان برای این منظور می توانند به سایت azmoon.iau.ir مراجعه نمایند.

مراحل انتخاب رشته تجربی 1402 چیست؟

انتخاب رشته اصولی برای رشته تجربی، یک هنر هست و نیاز به دونستن ریزه کاری ها و توجه به جزئیات داره! برای داشتن یک انتخاب با حداکثر بهره وری و بهترین نتیجه، مراحل زیر رو طی بکنید:

  1. تمامی رشته های دانشگاهی رو بشناسین! میدونم کار وقت گیر و حوصله سربری هست، اما مطالعه و بررسی تمامی رشته ها، ممکنه باعث بشه یکی از علایق ناشناخته تون رو پیدا کنین، که تا الان نمیدونستین وجود داره.
  2. در انتخاب رشته برای دانشگاه‌ روزانه، دقت کنید! چرا که اگر در دوره روزانه قبول بشین و از رفتن به دانشگاه امتناع کنید، نمیتونین سال بعدش در کنکور شرکت کنید. (البته الان دیگه محرومیت از کنکور برداشته شده ولی کلی گفتیم حواستون باشه، چون هرروز یک تصمیم میگیرن)
  3. حواست به فاصله محل تحصیل با شهر زندگیت باشه! مخصوصا اگر به خانواده وابسته هستی و زود دلت براشون تنگ میشه.
  4. قبل از گرفتن تصمیم نهایی و ثبت کردن کدهای انتخاب رشته، درباره دانشگاه بطور کامل تحقیق کنین؛ امکانات رفاهی و خوابگاه اون دانشگاه، سطح آموزشی اش، اساتیدش و همچنین رتبه بندی اون دانشگاه
  5. از هزینه ها و شهریه خوابگاه و دانشگاه تون مطلع بشین و با توجه به وضعیت مالی خودتون اون دانشگاه رو انتخاب کنین.
  6. حتما مطالعه کنین که هر دانشگاهی، چه تعداد دانشجو و در چه رشته هایی پذیرش میکنه؟ البته که با کمک مشاوره انتخاب رشته کنکور تجربی، می‌توانید از ظرفیت پذیرش هر رشته و دانشگاه مطلع شوید؛ و بهترین انتخاب رشته را داشته باشید.
  7. از بازارکار رشته تون مطلع باشین! حتما بخونین که رشته ای که قصد ورود بهش رو دارین، آیا محیط شغلی مناسب و آینده ای که مدنظر شما هست رو داره؟
  8. شرایط های خاص پذیرش دانشگاه ها برای بعضی رشته هارو مطالعه کنین.

نکته ریز در انتخاب رشته تحصیلی تجربی

یک چیزی که رایج هست بین مشاورین و هنگام انتخاب رشته پیشنهاد میکنن، این هست که مهم نیست رتبه تون چند شده، 10 20 تا انتخاب اولتون رو کاملا رویایی بزنین! میدونم بنظرتون این کار غیرمنطقی و مسخره هست، اما چیزی رو از دست نمیدین درهرصورت و شاید حتی شانستون بگیره و بهتر از اون چیزی که توقع داشتین رو قبول بشین.

مثلا اگر رتبه شما 5000 شده و حتی قبولی در پزشکی تهران براتون غیرممکن هست، این گزینه رو جزئی از اون 10 یا 20 انتخاب اول بذارین؛ و در مرحله بعدی سراغ انتخاب های واقع بینانه برین.

در مرحله بعد، باید به طور واقع بینانه انتخاب رشته کنید! بدین صورت که بر اساس رتبه خود، رشته و دانشگاهی که احتمال قبولی شما در آن زیاد است را انتخاب کنید؛ با اطلاع از رتبه‌های قبولی سال‌های گذشته می‌توانید از آمار قبولی رتبه خود در رشته و دانشگاه‌های مختلف مطلع شوید.

کارنامه کنکور تجربی 1402 حاوی چه اطلاعاتی است؟

در سال 1402، برای اولین بار یکسری تغییرات مهمی شکل گرفت؛ مثل همین کارنامه که با سال های گذشته تفاوته داشت و در 3 نوبت منتشر شد:

کارنامه اولیه کنکور تجربی 1402

اولین کارنامه ای که در کنکور 1402 منتشر شد، که بهش کارنامه اولیه هم میگن، شامل نمره های درس های اختصاصی، و نمره کل سابقه داوطلب هست؛ در این کارنامه تراز و رتبه وجود نداشت و 20 مرداد 1402 روی سایت سازمان سنجش منتشر شد. مواردی که در این کارنامه بود شامل:

  • نمره هر درس (اختصاصی)
  • درصدهای کسب شده در هر درس (اختصاصی)
  • امتیاز کل کسب شده در کنکور از دروس اختصاصی
  • نمره کل سوابق تحصیلی

کارنامه نهایی کنکور تجربی 1402

توی سال های قبل، به نتایج نهایی انتخاب رشته شما، میگفتن کارنامه نهایی؛ که این مورد هم امسال متفاوت شده! یعنی کارنامه نهایی کنکور سراسری 1402 تجربی، شامل تراز و رتبه بود و در 27 مرداد منتشر شد. توی این کارنامه میتونین اطلاعات شخصی تون + کد سوابق تحصیلی + سهمیه تون رو مشاهده کنین.

در دومین کادر، شما وضعیت پذیرش تون در رشته ها و همچنین دوره های روزانه و شبانه و دانشگاه آزاد + نمره کل آزمون و سوابق تحصیلی و همچنین مجموع اینهارو میتونین ببینین. و در نهایت در آخرین کادر هم، رتبه کشوری شما بدون سهمیه + رتبه شما در سهمیه + آخرین رتبه مجاز سهمیه قرار داره.

ظرفیت پذیرش کنکور 1402

علی صدر سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش اعلام کرد: «ظرفیت پذیرش در رشته‌های با آزمون ۱۷۷ هزار و ۱۹۲ نفر و ظرفیت پذیرش در رشته‌های بدون آزمون و صرفاً با سوابق تحصیلی ۳۳۵ هزار و ۷۴۵ نفر است.»

وی افزود: «ظرفیت دو رشته پزشکی و دندانپزشکی در کنکور ۱۴۰۲، در مجموع ۱۳ هزار و ۱۶۱ نفر است که از این تعداد ۱۱ هزار و ۱۰۱ نفر در پزشکی و ۲ هزار و ۶۰ نفر در دندانپزشکی پذیرفته می‌شوند؛ امسال برای دانشگاه فرهنگیان در مجموع ۳۰ هزار و ۴ نفر ظرفیت اختصاص داده شده است.»

صدر با بیان اینکه، بیشترین ظرفیت پذیرش مربوط به گروه علوم تجربی با ۵۸ هزار و ۷۷۴ نفر است، اظهار داشت: « پس از گروه علوم تجربی، گروه ریاضی با ۵۶ هزار و ۴۹۵ نفر ظرفیت در رده بعدی قرار دارد. همچنین در گروه علوم انسانی ۵۱ هزار و ۳۹۴ نفر پذیرفته می‌شوند؛ در گروه زبان‌های خارجی ۴ هزار و ۲۷۸ نفر و در گروه هنر هم ۶ هزار و ۲۵۱ نفر پذیرفته می‌شوند.»

سهمیه کنکور سراسری 1402 شامل چه سهمیه هایی می باشد؟

در سال 1402، سهمیه ها شامل:

  1. سهمیه مناطق (منطقه یک، منطقه دو و منطقه سه)
  2. 25 درصدی ایثارگران
  3. 5 درصدی ایثارگران
  4. خانواده شهدا
  5. رزمندگان و بهیاران می باشد

تاثیر سهمیه منطقه و بومی گزینی در کنکور 1402 چگونه است؟

سه عامل تعیین کننده در گزینش هر داوطلب در انتخاب رشته کنکور 1402 عبارتند از:

  1. نمره کسب شده توسط داوطلب در هر یک از زیر گروه ها (برای رشته محل هایی که پذیرش از طریق آزمون دارند) و یا معدل کتبی (برای رشته هایی که پذیرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است)
  2. استان بومی
  3. سهمیه داوطلب

یکی از اقدامات سنجش، برای کم کردن مشکلات رفت و آمدی و همچنین کاهش هزینه های دانشجو، ایجاد قانون بومی پذیری هست. طبق این قانون، نزدیک به 80% ظرفیت پذیرش هر رشته، از افراد ساکن در ناحیه بومی اون دانشگاه و 20% باقی مونده، از مناطق غیر بومی پذیرش میشوند. پس کاملا واضح هست که دانش آموزانی که با آگاهی کامل نسبت به نحوه و میزان تاثیر بومی گزینی، اقدام به انتخاب رشته میکنند، شانس بالاتری برای قبولی خواهند داشت.

رشته های گروه آزمایشی علوم تجربی 1402

خب حالا به رشته های قابل تحصیل دانشگاهی برای دانش آموزان تجربی میپردازیم؛ به تفکیک کاردانی و کارشناسی الی آخر براتون توضیح میدیم:

رشته های کاردانی

به ورزی

اتاق عمل

آموزش و پرورش ابتدایی

تکنولوژی رادیولوژی دهان – فک و صورت

تکنولوژی پرتودرمانی

تکنسین سلامت دهان

علوم آزمایشگاهی

فوریت های پزشکی

مامایی

بهداشت حرفه ای

بهداشت عمومی (گرایش های بهداشت خانواده)

بهداشت محیط

امور بانکی

بیمه

امور دولتی

امور مالی و مالیاتی

تربیت مبلغ قرآن کریم

تربیت معلم قرآن کریم

حسابداری

علم اطلاعات و دانش شناسی

علوم انتظامی

مدیریت بازرگانی

مدیریت صنعتی

مدیریت گمرکی

امور اراضی

امور زراعی و باغی

تکنولوژی تولیدات دامی

تکنولوژی جنگلداری

تکنولوژی چوب

تکنولوژی شیلات

تکنولوژی محیط زیست

تکنولوژی مرتع و آبخیزداری

تکنولوژی مواد غذایی

پرورش اسب

پرورش زنبور عسل

تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر

شیمی آزمایشگاهی

تکنسین پروتزهای دندانی

مدارک پزشکی

دامپزشکی

هتلداری

امور فرهنگی

گردشگری

هوشبری

تکنولوژی تولیدات گیاهی

نوغان داری

علوم ورزشی

تکنولوژی صنایع غذایی

تولید و فرآوری خرما

 

 

خب حالا بریم سراغ کارشناسی:

کارشناسی

آموزش ابتدایی

آموزش زیست شناسی

آموزش کودکان استثنایی

اعضای مصنوعی

بهداشت مواد غذایی

بهداشت و بازرسی گوشت

پرستاری

تکنولوژی پرتودرمانی

تکنولوژی پرتوشناسی

زیست شناسی جانوری

زیست شناسی دریا

زیست شناسی سلولی و مولکولی

زیست فناوری

ساخت پروتزهای دندانی

شنوایی شناسی

علوم آزمایشگاهی دامپزشکی

علوم تربیتی

علوم تغذیه

فیزیوتراپی

کاردرمانی

گفتار درمانی

هوشبری

آموزش شیمی

بهداشت عمومی

بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها

تکنولوژی پزشکی هسته ای

شیمی کاربردی

فناوری اطلاعات سلامت

مهندسی بهداشت محیط

مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار

اقیانوس شناسی

ادیان و مذاهب

اقتصاد

تاریخ اسلام

تاریخ تمدن ملل اسلامی

حسابداری

شیعه شناسی

علم اطلاعات و دانش شناسی

علوم انتظامی

فقه و حقوق اسلامی

فقه و حقوق امامی

فقه و حقوق حنفی

فقه و حقوق مذاهب اسلامی

فقه و مبانی حقوق اسلامی

فلسفه و حکمت اسلامی

فلسفه و کلام اسلامی

فناوری اطلاعات و ارتباطات

گردشگری

مدیریت امور بانکی

مدیریت امور گمرکی

مدیریت بازرگانی

مدریت بیمه اکو

مدیریت دولتی

مدیریت صنعتی

مدیریت کسب و کارهای کوچک

مدیریت مالی

مدیریت و بازرگانی دریایی

معارف اسلامی – تبلیغ و ارتباطات

معارف اسلامی و اخلاق

معارف اسلامی و ادیان

معارف اسلامی و علوم تربیتی

معارف اسلامی و علوم قرآنی

معارف اسلامی و کلام

آموزش تربیت بدنی

امنیت اطلاعات

امنیت بین الملل

پژوهشگری امنیت

تربیت مروج سیاسی

ترویج و آموزش کشاورزی پایدار

تکنولوژی اتاق عمل

علوم فنی امنیت

علوم دامی

بینایی سنجی

علوم و مهندسی خاک

علوم و مهندسی باغبانی

روان شناسی

کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی

علوم و مهندسی صنایع غذایی (کشاورزی)

زیست شناسی گیاهی

مربیگری عقیدتی

مددکاری اجتماعی

علوم آزمایشگاهی

مهندسی صنایع مبلمان

مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

علوم و صنایع غذایی

علوم سیاسی

مهندسی فضای سبز

مامایی

علوم و مهندسی جنگل

زمین شناسی

میکروبیولوژی

علوم و مهندسی محیط زیست

امنیت اقتصادی

شیمی محض

مدیریت اطلاعات و ارتباطات

زبان و ادبیات عربی

ضد تروریسم

مدیریت بیمه

علوم قرآن و حدیث

علوم ورزشی

مدیریت فرهنگی هنری

فقه و حقوق شافعی

علوم و مهندسی شیلات

معارف اسلامی

فلسفه و عرفان اسلامی

گیاه پزشکی

معارف اسلامی و تاریخ

مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

مطالعات امنیتی

معارف اسلامی و مدیریت، هتلداری

مهندسی صنایع چوب و فرآورده های سلولزی

مهندسی طبیعت

امنیت نرم

حفاظت اطلاعات

برای کارشناسی ارشد فقط یک درس «کارشناسی ارشد پیوسته علوم قضایی» داریم و برای دکتری:

  • دکترای عمومی دامپزشکی
  • پزشکی
  • دکترای پیوسته بیوتکنولوژی
  • داروسازی

آخرین رتبه قولی در سهمیه منطقه یک

 

ردیف

دانشگاه

رتبه کشوری

رتبه در منطقه

محل سکونت

جنسیت

1

علوم پزشکی تهران

184

78

تهران

پسر

2

علوم پزشکی شهید بهشتی – تهران

497

195

تهران

پسر

3

علوم پزشکی مشهد

1373

474

تهران

پسر

4

علوم پزشکی اصفهان

1385

479

اصفهان

پسر

5

علوم پزشکی شیراز

1147

397

تهران

پسر

6

علوم پزشکی ایران

788

282

تهران

پسر

7

علوم پزشکی تبریز

3261

1063

تبریز

پسر

8

علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

9

علوم پزشکی کرمانشاه

10

علوم پزشکی یزد

11

علوم پزشکی همدان

4315

1384

مشهد

پسر

12

علوم پزشکی گیلان – رشت

3009

967

تهران

دختر

13

علوم پزشکی مشهد – نیشابور

4415

1409

مشهد

دختر

14

علوم پزشکی ارومیه

3692

1192

ارومیه

پسر

15

علوم پزشکی مازندران – ساری

2904

933

مشهد

پسر

16

علوم پزشکی البرز – کرج

2068

698

تهران

پسر

17

علوم پزشکی بابل

18

علوم پزشکی کردستان – سنندج

5187

1611

تهران

دختر

19

علوم پزشکی بیرجند

5572

1699

مشهد

پسر

20

دانشگاه شاهد – تهران

8474

2544

کرج

پسر

21

علوم پزشکی کاشان

4387

1401

اصفهان

دختر

22

علوم پزشکی اردبیل

3874

1244

تبریز

پسر

23

علوم پزشکی قزوین

4122

1328

فردیس

دختر

24

علوم پزشکی کرمان

3825

1228

شیراز

دختر

25

علوم پزشکی گلستان – گرگان

26

علوم پزشکی گناباد

7740

2335

مشهد

دختر

27

علوم پزشکی قم

40 72

1315

تهران

دختر

28

علوم پزشکی لرستان – خرم آباد

29

علوم پزشکی زنجان

5131

1595

تهران

دختر

30

علوم پزشکی شاهرود

6281

1905

تهران

دختر

31

علوم پزشکی سبزوار

15166

4365

مشهد

دختر

32

علوم پزشکی ایلام

7143

2153

تهران

پسر

33

علوم پزشکی بندرعباس

34

علوم پزشکی اراک – ساوه

6837

2055

تهران

دختر

35

علوم پزشکی شهر کرد

4281

1372

اصفهان

پسر

36

علوم پزشکی دزفول

37

علوم پزشکی تبریز – سراب

6856

2061

تبریز

پسر

38

علوم پزشکی اراک

39

علوم پزشکی خراسان شمالی – بجنورد

5785

1760

مشهد

دختر

40

علوم پزشکی زاهدان

7656

2317

شیراز

پسر

41

علوم پزشکی یاسوج

42

علوم پزشکی بوشهر

5243

1623

شیراز

پسر

43

علوم دپزشکی سمنان

4927

1544

تهران

دختر

44

علوم پزشکی فسا

5586

1703

شیراز

پسر

45

علوم پزشکی آبادان

8184

2457

اصفهان

پسر

46

علوم پزشکی زابل

9006

2677

مشهد

پسر

47

علوم پزشکی تربت حیدریه

7299

2200

مشهد

دختر

48

علوم پزشکی رفسنجان

7013

2110

تهران

پسر

49

علوم پزشکی شیراز – لارستان

8072

2421

اصفهان

دختر

50

علوم پزشکی تبریز – مراغه

6423

1943

تبریز

پسر

51

علوم پزشکی بم

8731

2609

اصفهان

پسر

52

علوم پزشکی جهرم

6589

1985

سیراز

دختر

53

علوم پزشکی ارومیه – خوی

7465

2258

تبریز

پسر

54

علوم پزشکی جیرفت

55

علوم پزشکی جندی شاپور اهواز – بهبهان

8474

2544

تهران

پسر

56

علوم پزشکی کرمان – سیرجان

57

علوم پزشکی شیراز – گراش

8163

2450

شهر قدس

دختر

58

علوم پزشکی ایرانشهر

9078

2700

تهران

پسر

آخرین رتبه قولی در سهمیه منطقه دو

 

ردیف

دانشگاه

رتبه کشوری

رتبه در منطقه

محل سکونت

جنسیت

1

علوم پزشکی تهران

578

220

اراک

پسر

2

علوم پزشکی شهید بهشتی – تهران

1301

555

کرج

پسر

3

علوم پزشکی مشهد

2820

1265

گرگان

دختر

4

علوم پزشکی اصفهان

1587

681

شهرکرد

دختر

5

علوم پزشکی شیراز

1162

497

خرم آباد

پسر

6

علوم پزشکی ایران

2143

939

قزوین

دختر

7

علوم پزشکی تبریز

1547

667

ارومیه

دختر

8

علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

4773

2120

بهبهان

پسر

9

علوم پزشکی کرمانشاه

7024

3131

کرمانشاه

پسر

10

علوم پزشکی یزد

3179

1415

یزد

پسر

11

علوم پزشکی همدان

4620

2042

همدان

دختر

12

علوم پزشکی گیلان – رشت

5305

2356

رشت

پسر

13

علوم پزشکی مشهد – نیشابور

4343

1914

ورامین

پسر

14

علوم پزشکی ارومیه

3713

1643

ارومیه

پسر

15

علوم پزشکی مازندران – ساری

2949

1329

ساری

پسر

16

علوم پزشکی البرز – کرج

3179

1415

کرج

پسر

17

علوم پزشکی بابل

3179

1415

بابل

پسر

18

علوم پزشکی کردستان – سنندج

13266

5817

ملایر

پسر

19

علوم پزشکی بیرجند

5679

2536

دولت آباد

پسر

20

دانشگاه شاهد – تهران

1558

672

سیرجان

دختر

21

علوم پزشکی کاشان

10661

4683

نجف آباد

دختر

22

علوم پزشکی اردبیل

4630

2046

اردبیل

پسر

23

علوم پزشکی قزوین

4155

1834

شهریار

پسر

24

علوم پزشکی کرمان

4243

1871

سیرجان

دختر

25

علوم پزشکی گلستان – گرگان

6052

2687

گرگان

پسر

26

علوم پزشکی گناباد

7726

3403

بابل

دختر

27

علوم پزشکی قم

5187

2303

کرج

دختر

28

علوم پزشکی لرستان – خرم آباد

6552

2934

خرمآباد

پسر

29

علوم پزشکی زنجان

5220

2320

قزوین

پسر

30

علوم پزشکی شاهرود

11933

5222

قائم شهر

دختر

31

علوم پزشکی سبزوار

6523

2918

سبزوار

پسر

32

علوم پزشکی ایلام

7421

3281

ارومیه

پسر

33

علوم پزشکی بندرعباس

7844

3459

لاهیجان

پسر

34

علوم پزشکی اراک – ساوه

6759

3026

اراک

پسر

35

علوم پزشکی شهر کرد

4535

1994

بروجن

دختر

36

علوم پزشکی دزفول

7584

3344

فارسان

دختر

37

علوم پزشکی تبریز – سراب

7091

3162

لاهیجان

پسر

38

علوم پزشکی اراک

5532

2458

اراک

پسر

39

علوم پزشکی خراسان شمالی – بجنورد

4329

1907

قوچان

دختر

40

علوم پزشکی زاهدان

8175

3599

بیرجند

پسر

41

علوم پزشکی یاسوج

6856

3064

بخوار

دختر

42

علوم پزشکی بوشهر

5886

2621

لامرد

پسر

43

علوم دپزشکی سمنان

9680

4252

ورامین

پسر

44

علوم پزشکی فسا

45

علوم پزشکی آبادان

7990

3519

همدان

دختر

46

علوم پزشکی زابل

9794

40327

سبزوار

دختر

47

علوم پزشکی تربت حیدریه

7421

3281

تربت حیدریه

پسر

48

علوم پزشکی رفسنجان

7857

3464

رفسنجان

دختر

49

علوم پزشکی شیراز – لارستان

8408

3705

همدان

دختر

50

علوم پزشکی تبریز – مراغه

5764

2568

اردبیل

پسر

51

علوم پزشکی بم

9654

4241

سیرجان

پسر

52

علوم پزشکی جهرم

53

علوم پزشکی ارومیه – خوی

54

علوم پزشکی جیرفت

10236

4508

سیرجان

پسر

55

علوم پزشکی جندی شاپور اهواز – بهبهان

9298

4087

اهواز

دختر

56

علوم پزشکی کرمان – سیرجان

8506

3743

نیشابور

دختر

57

علوم پزشکی شیراز – گراش

8474

3731

امیرکالا

پسر

58

علوم پزشکی ایرانشهر

18825

8130

لامرد

پسر

آخرین رتبه قبولی در سهمیه منطقه سه

ردیف

دانشگاه

رتبه کشوری

رتبه در منطقه

محل سکونت

جنسیت

1

علوم پزشکی تهران

3044

695

نظر آباد

دختر

2

علوم پزشکی شهید بهشتی – تهران

4800

1163

گلستان

دختر

3

علوم پزشکی مشهد

1480

331

مشهد

دختر

4

علوم پزشکی اصفهان

4042

951

هرند

پسر

5

علوم پزشکی شیراز

1261

285

بهمئی

دختر

6

علوم پزشکی ایران

5803

1457

خدابنده

دختر

7

علوم پزشکی تبریز

1553

344

سقز

پسر

8

علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

10746

2864

دهدشت

پسر

9

علوم پزشکی کرمانشاه

4673

1134

کوهدشت

پسر

10

علوم پزشکی یزد

5730

1430

دهاقان

پسر

11

علوم پزشکی همدان

5232

1290

جوانرود

پسر

12

علوم پزشکی گیلان – رشت

4190

995

تالش

پسر

13

علوم پزشکی مشهد – نیشابور

4077

962

تربت جام

پسر

14

علوم پزشکی ارومیه

3773

886

بانه

پسر

15

علوم پزشکی مازندران – ساری

7232

1844

تربت جام

پسر

16

علوم پزشکی البرز – کرج

7130

1808

ملارد

پسر

17

علوم پزشکی بابل

3895

918

دلند

دختر

18

علوم پزشکی کردستان – سنندج

5794

1455

بوکان

پسر

19

علوم پزشکی بیرجند

14028

3839

فردوس

دختر

20

دانشگاه شاهد – تهران

21

علوم پزشکی کاشان

8261

2138

لردگان

دختر

22

علوم پزشکی اردبیل

4851

1172

بیله سوار

پسر

23

علوم پزشکی قزوین

2118

474

میانه

پسر

24

علوم پزشکی کرمان

8927

2333

زرند

پسر

25

علوم پزشکی گلستان – گرگان

5730

1430

گنبد

پسر

26

علوم پزشکی گناباد

9384

2468

خواف

پسر

27

علوم پزشکی قم

8526

2220

ملارد

پسر

28

علوم پزشکی لرستان – خرم آباد

8506

2210

الشتر

دختر

29

علوم پزشکی زنجان

8516

2214

نظر آباد

دختر

30

علوم پزشکی شاهرود

4042

951

شیروان

دختر

31

علوم پزشکی سبزوار

6742

1698

سلماس

دختر

32

علوم پزشکی ایلام

7351

1882

سرو آباد

پسر

33

علوم پزشکی بندرعباس

6950

1764

بندرخمیر

دختر

34

علوم پزشکی اراک – ساوه

35

علوم پزشکی شهر کرد

5338

1317

فارسان

پسر

36

علوم پزشکی دزفول

7776

2004

اسلام آباد غرب

پسر

37

علوم پزشکی تبریز – سراب

15887

4417

قروه

دختر

38

علوم پزشکی اراک

9006

2357

کمال آباد

پسر

39

علوم پزشکی خراسان شمالی – بجنورد

7220

1840

اسفراین

پسر

40

علوم پزشکی زاهدان

8102

2109

جیرفت

دختر

41

علوم پزشکی یاسوج

6938

1761

یاسوج

پسر

42

علوم پزشکی بوشهر

5024

1226

مرودشت

دختر

43

علوم دپزشکی سمنان

8241

2132

قرچک

پسر

44

علوم پزشکی فسا

6362

1603

داراب

دختر

45

علوم پزشکی آبادان

8224

2128

کوهدشت

دختر

46

علوم پزشکی زابل

11350

3033

زرند

پسر

47

علوم پزشکی تربت حیدریه

48

علوم پزشکی رفسنجان

7501

1923

عنبرآباد

پسر

49

علوم پزشکی شیراز – لارستان

8817

2309

فیروزآباد

پسر

50

علوم پزشکی تبریز – مراغه

6759

1705

پیرانشهر

دختر

51

علوم پزشکی بم

10856

2887

سراوان

پسر

52

علوم پزشکی جهرم

6882

1741

جهرم

پسر

53

علوم پزشکی ارومیه – خوی

7380

1889

پارس آباد مغان

پسر

54

علوم پزشکی جیرفت

10277

2722

بم

دختر

55

علوم پزشکی جندی شاپور اهواز – بهبهان

9262

2437

اندیمشک

دختر

56

علوم پزشکی کرمان – سیرجان

8965

2345

شهربابک

دختر

57

علوم پزشکی شیراز – گراش

8858

2322

فسا

دختر

58

علوم پزشکی ایرانشهر

11280

3011

سراوان

پسر

رتبه های برتر کنکور تجربی 1402

رتبه های برتر کنکور تجربی 1402​

یکی از کنجکاوی های همه دانش آموزان و حتی بقیه مردم این بوده که رتبه های برتر کنکور امسال چه کسایی بودن؟ در زیر لیستی 10 نفر اول در کنکور تجربی سال 1402 + شهر شون رو میتونین مشاهده کنین؛ هرکدوم از این بچه ها شرایط متفاوت و جالبی داشتن که میتونین مصاحبه هاشون رو گوش بدین. و نکته جالب توجه این هست که اکثرشون به اهمیت داشتن مشاور برای کنکور تجربی برای موفقیت در کنکور تاکید کردن!

رتبه

نام

شهر

1

پرهام مصطوفی

اصفهان

2

محمد قانع

یزد

3

آوا شهریاری

تهران

4

نیلگون سپاس

اسلام آباد

5

آرمین امامی

اصفهان

6

امیرحسین مردی زرنقی

تبریز

7

فاطمه هدایتی

محلات

8

دیاکو فاروقی

سنندج

9

رضا یوسفوند

خرم آباد

10

سید محمد موسوی

آباده

 

سوالات متداول درباره انتخاب رشته کنکور تجربی

در ادامه به بعضی از متداول ترین سوالاتی که برای دانش آموزان رشته تجربی درباره انتخاب رشته پیش میاد، میپردازیم:

انتخاب رشته کنکور تجربی از 31 مرداد ماه الی 4 شهریور 1402 در سایت sanjesh.org انجام می گیرد.

می توان حداکثر 150 کد رشته برای انتخاب رشته دانشگاه سراسری و 100 کد رشته برای دانشگاه آزاد در فرم انتخاب رشته درج نمود.

رشته های این گروه در قالب چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری پیوسته ارائه می شود که لیست کامل آن در متن مقاله قرار دارد.

مطابق متن مقاله داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دانشگاه های سراسری می توانند از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org فرم اینترنتی را تکمیل نمایند.

با انتخاب بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور تجربی که از اولویت های انتخاب رشته کنکور تجربی به خوبی اگاه هست تا درصد خیلی زیادی از هرگونه اشتباهات در انجام انتخاب رشته جلوگیری میکنیم.